De Prins Mauritsschool contactgegevens

Samen leren, samen delen en samen plezier maken

Kinderen eerst, samen verder. Dat is ons motto! De Prins Mauritsschool is een christelijke basisschool waar kinderen weten wat hun talenten zijn. Ze gebruiken deze talenten voor de eigen ontwikkeling én bij het samen leren, samen werken en opgroeien.

Op deze website vertellen we hoe we dit willen doen. Talentontwikkeling, erfgoededucatie, brede school, techniek en ict, omgaan met verschillen, meervoudige intelligentie en ook resultaten...allemaal kernwoorden in ons dagelijks handelen.

De beste indruk krijgt u bij een bezoek aan onze school. We nodigen u dan ook graag uit om met ons in gesprek te gaan en overtuigd te raken van onze kwaliteit. Mailen of bellen kan naar info@deprinsmauritsschool.nl of 058-2663559. Vraagt u naar dhr. A. de Ruiter (directeur) of mevr. M. de Jong (adjunct-directeur). Welkom!