De Prins Mauritsschool contactgegevens

Verlof aanvragen en ziekte

Als uw kind ziek is dan verwachten wij daarvan een melding. Wilt u ons bij ziekte bellen tussen 8.00u. en 8.30u.?

Voor extra vrije dagen/verlof buiten de vakantiedagen om, zijn strikte regels. De school kan en mag niet van die regels afwijken.

Bij bijzondere omstandigheden mogen ouders een verzoek doen voor extra verlof. Dit extra verlof moet ruim van tevoren schriftelijk bij de directie worden aangevraagd. Een aanvraagformulier en de wettelijke regeling zijn op school verkrijgbaar.

In overleg met de directie is er extra ruimte voor gezinnen die het offerfeest en het suikerfeest willen vieren. Graag willen we voor zowel het offerfeest als het suikerfeest, 1 dag extra verlof verlenen.