De Prins Mauritsschool contactgegevens

Peuterspeelzaal, speelleergroep

Vanaf januari 2004 is er ook voor de 2- en 3 jarigen plek op onze school. Samen met de peuterspeelzaalleidsters zorgen we voor afstemming. We zorgen voor een doorgaande lijn in ontwikkeling bij plaatsing in onze kleutergroep.
Dat doen we vooral door het stimuleren en verrijken van het spel en het verrijken van de leeromgeving. Er is daarbij veel aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en de taalverwerving. Het helpt onze leerlingen in het vervolg op de basisschool.

Komt u gerust een kijkje nemen bij de activiteiten van onze jongste kinderen. Voor een afspraak kunt u bellen met juf Alien of juf Ria: 058 2674531. Welkom!

U kunt ook een kijkje nemen  en direct aanmelden op de website van Sinne kinderopvang: www.sinnekinderopvang.nl