De Prins Mauritsschool contactgegevens

Bestuur en directie

Onze school is één van de scholen van de Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs te Leeuwarden e.o. Algemeen directeur-bestuurders is dhr. H. Greidanus. Op de website kunt u de volledige informatie terugvinden www.pcboleeuwarden.nl

De directie van de Prins Mauritsschool wordt gevormd door een directeur en een adjunct-directeur. Bij afwezigheid van de directeur neemt onze adjunct-directeur de taken van de directeur waar. De adjunct-directeur is tevens verantwoordelijk voor de zorg.

Directeur: dhr. A. de Ruiter
Adjunct-directeur: mevr. M. de Jong

De directie is elke dag aanwezig op school. Wilt u één van hen spreken, loopt u dan gerust naar binnen.